Jobba hos oss

Vill du hjälpa folk till en ökad livskvalitet? Extrajobb, semestervikariat eller framtida tjänster Känner Du att det här med personlig assistans är något för Dig? Tycker Du om att arbeta med människor? Vi håller alltid ögonen öppna för nya personer. Skicka gärna in ett personligt brev och berätta lite om dig själv och vad du arbetat med tidigare. Vi kontaktar Dig när vi gjort en matchning och ett passande arbete för Dig dyker upp. Skicka Dina handlingar till:

Björkö Assistans AB Platensgatan 5A, 582 20, Linköping.

Det går också bra att skicka Din ansökan per e-post: info@bjorkoassistans.se


Att arbeta som personlig assistent

Att arbeta som personlig assistent kan variera beroende på vem man arbetar hos, det vill säga vilken typ av funktionshinder brukaren har. I det stora hela handlar det väldigt mycket om social kompetens och en känsla för andra människor. Du kommer att arbeta nära inpå och lära känna brukaren som du arbetar hos, och ni kommer säkerligen ha mycket kul ihop. Arbetsuppgifter som att laga mat, städa eller hjälpa till att sköta personlig hygien är inga ovanliga sysslor. Arbetet handlar mycket om att bara finnas till hands. Din arbetsplats är vanligtvis i brukarens hem, vilket är en väldigt privat miljö och kan vara viktigt att tänka på. Hos Björkö Assistans kommer Du med största säkerhet ingå i ett arbetslag tillsammans med flera assistenter. I arbetslaget ger man varandra stöd och råd för hur arbetet bäst kan utvecklas. Du kommer också ha tillgång till årlig friskvård. Om Du har några frågor om hur det är att arbeta som personlig assistent så hör av Dig så berättar vi gärna för Dig och svarar på Dina frågor.

Sedan 2004 finns kollektivavtal tecknat med Svenska Kommunalarbetarförbundet och vi ser gärna att du är eller blir medlem där!


Så säger våra assistenter

”Om man skall sammanfatta mina 10 år som assistent hos Björkö Assistans blir det med orden FRIHET! Allt från att vara med om att sätta ett fungerande schema, till vad vi gör för att stimulera våra brukares vardag!” / Stefan, assistent

Lediga jobb

Vi söker regelbundet efter kunnig personal. För aktuella vakanser håll utkik på våran sida på Platsbanken som du hittar här

I övrigt tar vi gärna emot din intresseanmälan via mail till: info@bjorkoassistans.se